Benelli Sänkningssatser

Sänkningssatser för Benelli motorcyklar

Sänksatser för MC

Sänkningssats.com säljer sänksatser för de flesta motorcykel märken och modeller, bla för Aprilia, BMW, Honda, Hyosung, Kawasaki, Suzuki , Triumph och Yamaha hojar or mc.

Besök vår webbshop och beställ idag! Våra priser är mycket konkurrenskraftiga - du köper direkt från tillverkaren, vi ger dig ett oslagbart pris för dessa sänksatser av mycket hög kvalitet. I en vanlig butik skulle dessa kosta dig ca två gånger så mycket.

Snabb leverans till Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi sänder alla order med försändelsekod så att försändelserna kan spåras, för säker och snabb leverans.


Benelli sänkningssatser

Benelli sänkningssatser, Benelli TNT sänkningssats,Benelli motorcykel tillbehör

Sänkningssatser för Benelli mc

Sänkningssatser för Benelli motorcyklar. Vi erbjuder även sänkningssatser för mer exotiska motorcyklar som italjenska Benelli. Klicka på länkarna nedan för att mera information angående varje sänkningssats. Vi har sänkningssatser för Benelli Tornado, Benelli TNT, Benelli Tre-K och Benelli Tre-K Amazonas motorcyklar i lager. Våra sänkningssatser är tillverkade i stål och häller mycket hög kvalitet samt en extremt god finish som säkert tilltalar finsmakare som valt en Benelli!

Benelli sänkningssatser:

  • Benelli Tornado sänkningssats
  • Benelli TNT sänkningssats
  • Benelli Tre-K sänkningssats
  • Benelli Tre-K Amazonas sänkningssats.

Sänkningssatserna för Benelli Tornado passar alla årsmodeller och varianter, TRE, LE, Superbike, Nuovecento, 900 och 1030. Sänk din MC

Genom att sänka din MC kan korta förare nå ner till marken och behöver därför inte stå på tårna i trafikljus. En MC är inte som bilar, man kan inte justera sadelhöjden i en hand-vändning. Om du är kort så kan du sänka din nuvarande mc utan att minska på komforten. Eller vill du byta till den motorcykel modell du alltid drömt om men som haft för hög sadelhöjd? Kolla om vi har en sänksats för den MC du alltid drömmt om. 


Lust Racing sänksatser är av högsta kvalitet, och dimensionerade så att varje sänksats är starkare än orginaldelarna som ersätts då sänksatsen installeras. 

Lust Racing levererar sänksatser till Aprilia, BMW, Benelli, Honda, Hyosung, Kawasaki, Suzuki, MV Agusta, Triumph och Yamaha och återförsäljare i Stor-Britannien, Europa och Australien. Ingen annan tillverkare av sänksatser levererar till lika mänga märkeshandlar som vi!

Köp din mc sänksats idag direkt från sänkningssats.com