Sänkningssats.com

Sänkningssatser för motorcyklar

Sänksatser för Honda MC

Sänkningssats.com säljer sänksatser för de flesta Honda motorcykel modeller;
alla Honda CBR Fireblade modeller, CBR600RR, VFR800 V-tec, VFR800X Crossrunner, VFR1200F, VFR750, NC750X, NC750S,NC700D integra, NC700X, NC700S, NC700D, CBR500RR, CB500X, CB500S och många många fler!

Besök vår webbshop och beställ idag! Våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Vi ger Dig ett oslagbart pris för dessa sänksatser av mycket hög kvalitet, i en vanlig butik skulle dessa kosta dig ca två gånger så mycket! Sänksatserna är tillverkade av Lust Racing Ltd i Stor-Britannien - grundat av kvalitetsinriktade nordbor!

Snabb leverans till Sverige, Norge, Finland och Danmark. För säker och snabb leveranse sänder vi alla order med försändelse ID så att du kan spåra ditt postpaket.


Honda

Honda Sänkningssatser

mc sänkningssats

Vi erbjuder ett brett sortiment av sänkningssatser för Honda motorcyklar. Våra sänkningssatser är av mycket hög kvalitet tillverkade för att hålla din hojs livslängd. Tillverkade i pulverlackat special stål. Tillverkningsland Stor-Britannien.  Sänkningssatserna levereras komplett med detaljerade monteringsanvisningar. 

Vårt sortiment av Honda mc sänkningssatser:

Klicka här för att se alla våra Honda sänkningssatser

VI HAR ALLA SÄNKNINGSSATSER I LAGER FÖR OMEDELBAR LEVERANS!

Sänk din MC

Genom att sänka din MC kan korta förare nå ner till marken och behöver därför inte stå på tårna i trafikljus. En MC är inte som bilar, man kan inte justera sadelhöjden i en hand-vändning. Om du är kort så kan du sänka din nuvarande mc utan att minska på komforten. Eller vill du byta till den motorcykel modell du alltid drömt om men som haft för hög sadelhöjd? Kolla om vi har en sänksats för den MC du alltid drömmt om. 


Lust Racing sänksatser är av högsta kvalitet, och dimensionerade så att varje sänksats är starkare än orginaldelarna som ersätts då sänksatsen installeras. 

Lust Racing levererar sänksatser till Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha och Triumph återförsäljare i England, Europa och Australien. Ingen annan tillverkare av sänksatser levererar till lika mänga märkeshandlar som vi!

Köp din mc sänksats idag direkt från sänkningssats.com