MC Sänkningssatser

Sänkningssatser för motorcyklar

Sänksatser för MC

Sänkningssats.com säljer sänksatser för de flesta motorcykel märken och modeller, bla för Aprilia, BMW, Honda, Hyosung, Kawasaki, Suzuki , Triumph och Yamaha hojar or mc.

Besök vår webbshop och beställ idag! Våra priser är mycket konkurrenskraftiga - du köper direkt från tillverkaren, vi ger dig ett oslagbart pris för dessa sänksatser av mycket hög kvalitet. I en vanlig butik skulle dessa kosta dig ca två gånger så mycket.

Snabb leverans till Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi sänder alla order med försändelsekod så att försändelserna kan spåras, för säker och snabb leverans.


Sänkningssatser för övriga MC märken

Motorcykel sänkningssatser, MV Agusta, Benelli, Aprilia,BMW, Honda, Hyosung, Kawasaki,Suzuki,Triumph och Yamaha, motorcykel tillbehör

Sänkningssatser för andra motorcykel märken och modeller. I vårt breda sortiment hittar du även sänkningssatser för Aprilia, Benelli, BMW och Hyosung motorcyklar. Vi utökar vårt breda sortiment kontinuerligt!


Aprila sänkningssatser

Benelli sänkningssatser

BMW sänkningssatser

Hyosung sänkningssatser

MV Agusta sänkningssatser


Sänk din MC

Genom att sänka din MC kan korta förare nå ner till marken och behöver därför inte stå på tårna i trafikljus. En MC är inte som bilar, man kan inte justera sadelhöjden i en hand-vändning. Om du är kort så kan du sänka din nuvarande mc utan att minska på komforten. Eller vill du byta till den motorcykel modell du alltid drömt om men som haft för hög sadelhöjd? Kolla om vi har en sänksats för den MC du alltid drömmt om. 


Lust Racing sänksatser är av högsta kvalitet, och dimensionerade så att varje sänksats är starkare än orginaldelarna som ersätts då sänksatsen installeras. 

Lust Racing levererar sänksatser till Aprilia BMW Benelli Honda Hyosung Kawasaki Suzuki MV Agusta Triumph och Yamaha återförsäljare i England, Europa och Australien. Ingen annan tillverkare av sänksatser levererar till lika mänga märkeshandlar som vi!

Köp din mc sänksats idag direkt från sänkningssats.com