Sänkningssats.com

Sänkningssatser för Kawasaki motorcyklar

Sänksatser för MC

Sänkningssats.com säljer sänksatser för de flesta Kawasaki motorcykel modeller.

Besök vår webbshop och beställ idag! Våra priser är mycket konkurrenskraftiga - du köper direkt från tillverkaren, vi ger dig ett oslagbart pris för dessa sänksatser av mycket hög kvalitet. I en vanlig butik skulle dessa kosta dig ca två gånger så mycket.

Snabb leverans till Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi sänder alla order med försändelsekod så att försändelserna kan spåras, för säker och snabb leverans.


Kawasaki

Kawasaki sänkningssatser

Kawasaki H2 sänkningssats

I webbshoppen hittar du ett brett urval av sänkningssatser för Kawasaki motorcyklar. Våra Kawasaki sänkningssatser är tillverkade i special stål. Sänksatserna är pulverlackade för utmärkt korrossionsskydd och ett tilltalande yttre. Dessa sänksatser är dimensionerade för att livslängden av din mc. Alla Kawasaki sänkningssatser levereras komplett med monteringsanvisningar.

Se vårt breda sortiment av Kawasaki sänkningssatser genom att följa länkarna nedan:

Klicka här för att se alla våra Kawasaki sänkingssatser


VI HAR ALLA SÄNKNINGSSATSER I LAGER FÖR OMEDELBAR LEVERANS!

Sänk din MC

Genom att sänka din MC kan korta förare nå ner till marken och behöver därför inte stå på tårna i trafikljus. En MC är inte som bilar, man kan inte justera sadelhöjden i en hand-vändning. Om du är kort så kan du sänka din nuvarande mc utan att minska på komforten. Eller vill du byta till den motorcykel modell du alltid drömt om men som haft för hög sadelhöjd? Kolla om vi har en sänksats för den MC du alltid drömmt om. 


Lust Racing sänksatser är av högsta kvalitet, och dimensionerade så att varje sänksats är starkare än orginaldelarna som ersätts då sänksatsen installeras. 

Lust Racing levererar sänksatser till Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha och Triumph återförsäljare i England, Europa och Australien. Ingen annan tillverkare av sänksatser levererar till lika mänga märkeshandlar som vi!

Köp din mc sänksats idag direkt från sänkningssats.com