Sänkningssats.com

Sänkningssatser för motorcyklar

Sänksatser för MC

Sänkningssats.com säljer sänksatser för de flesta motorcykel märken och modeller, bla för Aprilia, BMW, Honda, Hyosung, Kawasaki, Suzuki , Triumph och Yamaha hojar or mc.

Besök vår webbshop och beställ idag! Våra priser är mycket konkurrenskraftiga - du köper direkt från tillverkaren, vi ger dig ett oslagbart pris för dessa sänksatser av mycket hög kvalitet. I en vanlig butik skulle dessa kosta dig ca två gånger så mycket.

Snabb leverans till Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi sänder alla order med försändelsekod så att försändelserna kan spåras, för säker och snabb leverans.


Sänkningssats.com om oss.

Sänkningssats är bedriven av skandinaviska ingenjörer, motorcykel mekanikers or industri designers.  

LUST RACING Ltd, eller London Ultimate Suspension Technologies tillverkar och säljer sänkningssatser av högsta kvalitet för de flesta motorcykel märken och modeller. 

LUST RACING sänksatser är CNC precisions bearbetade i special stål. 

Lackade med svart pulverlack för utmärkt korrosionsskydd, slittålighet och hög finish med LUST RACING logo och klara märkningar för korrekt installations riktning.  

Alla LUST RACING sänksatser levereras komplett med installations instuktioner. 


Om du inte finner din MC listad var god kontakta oss! Om vi inte har en sänkningssats för din motorcykel modell listad så kan det ändå tänkas att vi har fjädrings länkar som kan passa din hoj.

Kontakta oss och nämn följande:

Ditt namn och email, telefon 

Märke, modell och tillverkningsår på din mc.

Hur mycket du skulle vilja sänka din MC i mm från nuvarande sadelhöjd.

Om din mc är försedd med Mono-shock stötdämpare, kolla hur långa fjädrings-länkar du har, mät fjädrings-länkarnas längd från bult håls center till bult håls center, kolla dimensionen på bultarna, är det M10, M12, M14, M15, M16, dvs är själva bultens diameter 10mm, 12mm, 14mm, 15mm eller 16mm i diameter.

Kolla även om länken är rak, böjd, eller kurvformad.

Har du en centralt-monterad länk eller två parallella länkar?

På en del motorcyklar kan även en U-formad länk finnas, den kan vara gjuten eller en svetsad konstuktion. 

Mät material tjockleken på länken, och specifiera materialet (aluminum, eller stål) om kännt.

Sänd informationen ovan till oss och vi gör vårt bästa för att förse dig med en sänksats som sänker din hoj den distans du önskar. Vi kan på basen av informationen du ger beräkna hur långa fjädrings länkar du behöver för att sänka din mc, och kolla vilka av de länkar vi tillverkar kunde komma ifråga för att sänka din mc. 
Sänk din MC

Genom att sänka din MC kan korta förare nå ner till marken och behöver därför inte stå på tårna i trafikljus. En MC är inte som bilar, man kan inte justera sadelhöjden i en hand-vändning. Om du är kort så kan du sänka din nuvarande mc utan att minska på komforten. Eller vill du byta till den motorcykel modell du alltid drömt om men som haft för hög sadelhöjd? Kolla om vi har en sänksats för den MC du alltid drömmt om. 


Lust Racing sänksatser är av högsta kvalitet, och dimensionerade så att varje sänksats är starkare än orginaldelarna som ersätts då sänksatsen installeras. 

Lust Racing levererar sänksatser till Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha och Triumph återförsäljare i England, Europa och Australien. Ingen annan tillverkare av sänksatser levererar till lika mänga märkeshandlar som vi!

Köp din mc sänksats idag direkt från sänkningssats.com